Bajaga, Čutura, Dado Topić, Vlatko Stefanovski i drugi rokeri na jubilarnom koncertu YU Grupe 1Foto: Wood

„Drago nam je i puno nam je srce što ćemo okupiti na jednom mestu toliko dragih prijatelja, sa kojima ćemo zajedno svirati i prisetiti se mnogobrojnih avantura. Sigurni smo da će i publika uživati zajedno sa nama. Vidimo se 10. septembra na Tašmajdanu!“ poručuju Jelići povodom koncertne proslave više od 50 godina duge karijere YU Grupe, 10. septembra na stadionu Tašmajdan, gde će im se pridružiti dvanaest veličanstvenih kolega iz regiona.

Potvrđeni su sledeći gosti (po abecednom redu): Tihomir Pop Asanović, Momčilo Bajagić Bajaga, Janez Bončina Benč, Dejan Cukić, Nikola Čuturilo Čutura, Bora Đorđević, Zvonimir Đukić Đule, Bruno Langer, Sead Lipovača Zele, Saša Lokner, Dado Topić i Vlatko Stefanovski.

Muzičko putovanje povodom velikog jubileja YU Grupe, upotpuniće njihove kolege sa kojima su se svih ovih decenija družili po mnogobrojnim koncertima, turnejama, delili bine i stvarali regionalnu rokenrol istoriju.

„YU grupu pratim od mojih gimnazijskih dana. Išao sam na njihove koncerte u Univerzalnoj sali u Skoplju, i uživao u njihovom jednostavnom, ali autentičnom rock izrazu… Braća Jelić su ikone YU-rocka. Njihovo trajanje je za svako poštovanje. Još uvek se nismo dogovorili šta ćemo svirati, ali ponudu da budem deo spektakla sam prihvatio bez razmišljanja. Vidimo se uskoro u Beogradu“ izjavio je virtouz Vlatko Stefanovski.

Ovaj koncert je prilika da se evociraju uspomene i da se svi prisetimo mnogih nezaboravnih hitova. Za sve posetioce biće to jedinstvena prilika da na jednom mestu vide i uživaju u muzičkim bravurama mnogobrojnih muzičkih legendi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari