"Bajaga i instruktori" održali besplatan osmomartovski koncert u Nišu, na bini nije bilo stranačkih obeležja 1Foto: V. Torović

Grupa „Bajaga i instruktori“ svirala je večeras na Trgu kralja Milana u Nišu besplatan osmomartovski koncert pred nekoliko hiljada ljudi po veoma hladnom vremenu na minus četiri stepena Celzijusa.

Momčilo Bajagić Bajaga prethodno je rekao za Danas da bend neće održati koncert u Nišu  ili će napustiti binu ukoliko bude bilo kakvog stranačkog obeležja, ali se to večeras nije dogodilo.

Besplatan Bajagin koncert na centralnom gradskom trgu izazvao  je prethodhih dana polemike u Nišu, jer je grupu pozvala gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, te su mnogi taj nastup povezali sa predizbornom kampanjom Srpske napredne stranke.

Bajaga je to demantovao i kazao da „nikad nije član ni jedne stranke niti je učestovao u izbornoj kampnaji, te neće ni sada“.

"Bajaga i instruktori" održali besplatan osmomartovski koncert u Nišu, na bini nije bilo stranačkih obeležja 2
Foto: V.Torović

„Bajaga i instruktori“ su svirali svoje poznate hitove nešto više od dva časa, a niška publika je uživala, pevala i igrala po izuzetno hladnom vremenu za mart.

„Hvala vam što ste došli i podržali nas na koncertu koji smo svirali u izuzetno teškim uslovima. Nama je bilo zadovoljstvo što smo svirali za vas, iako nam nije bilo lako po ovakvoj hladnoći“, poručio je Bajaga niškoj publici.

Više informacija iz ovog grada pogledajte na posebnom linku.

Popularni Bajaga i njegovi muzičari svirali su dva časa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari