„Posle godinu dana, na istom mestu i u istom sastavu Halftones ponovo sviraju u svom gradu i predstavljaju novi album ‘Damned Horses’! Gliter u očima? Mistična izmaglica na podijumu? Sve i još više“, kaže se u najavi koncerta koji će se održati u Kulturnom centru Grad u četvrtak, 10. decembra, od 21 sat. Ne propustite, jer ovo je jedinstvena i retka prilika da čujete ovako specifičan bend „koji će vas sigurno odvesti na neku dugu planetu“, prema rečima jednog Halftones fana.

Jer oni su slatkiš u celofanu. Vreli i opaki, bučni i meki. Halftones cepaju ton na dva. Oni su dijamanti. Oni su rđa. No wave bend iz Beograda. Oni su predivan glas i sumanuti zvuk. Četvoro ljudi. Jedno. XX žena. Tajno ukroćeni. Zauvek srećni. Halftones su ljubav. Halftones su Rock & Roll. Suzana Sumrah, Vlatko Džogović, Vukašin Đelić i Nikola Gnjatović. Nova Express iz Francuske za Halftones su imali samo dve reči: „Tres chouette“ (vrlo lepo).

Karte u pretprodaji se mogu kupiti po ceni od 200 dinara u KC Grad, a na dan koncerta će koštati 300 dinara. Ukoliko uz kartu želite i kod za download novog albuma dobićete ga za 400 dinara, dok će cena na dan koncerta biti 600 dinara.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari