beer fest bir festFoto: Fonet/Milica Vučković

Beogradski muzički festival „Bir fest“ (Beer fest) trajaće od 20. do 23. juna na Ušću, a više od 30 izvođača nastupaće na tri bine, saopštili su danas organizatori.

Na konferenciji za novinare rečeno je da će na ovogodišnjem festivalu nastupiti: Električni orgazam, Jarboli, Osvajači, Ju grupa, Galija, Goblini, Let 3, Dubioza kolektiv, SARS, Beogradski sindikat, Kerber, Neverne bebe, kao i drugi izvođači.

Član Beogradskog sindikata Ognjen Janković kazao je da ta muzička grupa slavi ove godine 25 godina postojanja i da će taj jubilej obeležiti nastupom na Bir festu.

On je dodao da je povodom četvrt veka postojanja raspisan konkurs za tekstopisce i da će oni čiji stihovi budu najbolji, dobiti nagrade i upoznati članove Beogradskog sindikata.

Živorad Jelić iz Ju grupe je govorio o saradnji sa bendom Osvajači i kazao da „jedva čeka da izvede novu pesmu pred publikom koja je na Bir festu ‘uvek brojna'“.

Bir fest se održava 21. put, a cene ulaznica su od 690 do 5.999 dinara.

Institut za transfuziju krvi najavio je ranije da će građani Beograda, koji od danas do 18. juna dobrovoljno daju krv, dobiti paket ulaznica za taj muzički festival.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari