Britanski indie bend Bloc Party vraća se na scenu sa pesmom „The Love Within“ koja najavljuje njihov najnoviji studijski album, koji će za Srbiju izdati Lampshade Media. „The Love Within“ je prva pesma u novom sastavu benda Bloc Party koji sada čine frontmen Kele Okereke, gitarista Russell Lissack, basista Justin Harris i bubnjar Louise Bartle. Peti po redu album objaviće tokom 2016. godine.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

Bloc Party su Okereke i Lissack osnovali 1999. godine na Reading Festivalu. NJihov muzički stil baziran je na rocku sa kombinacijom elemenata ostalih žanrova kao što su elektronika i haus. Bend je koncertno aktivan a ovih dana nastupili su i u legendarnom studiju BBC 6 gde su izveli nove pesme „The Good News“ i „Exes“ pored svojih ranijih među kojima su „Octopus“, „Banquet“ i „This Modern Love“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari