Brajan FeriBrajan Feri, foto: EPA/CYRIL ZINGARO

Engleski pevač i kantautor Brajan Feri objavio je digitalno reizdanje svoje pesme „Kiss and Tell“ iz 1988. Ova numera našla se na njegovom sedmom solo albumu „Bête Noire“, a mogli smo je čuti i u filmu „Bright Lights, Big City“.

Spot za pesmu Brajana Ferija aludirao na veliki politički skandal

Za singl je takođe snimljen i video spot, u kome se osim Ferija pojavljuju i pop pevačica i model Mendi Smit, kao i modeli Denis Luis i Kristin Kiler. Ova poslednja je naročito poznata u britanskoj javnosti, jer je kao 19-godišnjakinja imala ljubavnu romansu sa ministrom u vladi Herolda Mekmilana, inače oženjenim čovekom, što je izazvalo veliki skandal početkom šezdesetih.

Odluka da pozove ovu damu da se pojavi u spotu, Brajan Feri je očigledno napravio jer pesma komentariše tada i sada aktuelan trend otkrivanja privatnih detalja iz tuđeg ljubavnog života.

Spekulacije o značenju Brajan Ferijeve pesme

Mnogi fanovi bivšeg pevača grupe Roksi mjuzik spekulišu da pesma „Kiss and Tell“ predstavlja njegov odgovor na nekoliko godina ranije objavljene memoare glumice i modela Džeri Hol, u kojima je, između ostalog, pisala o vezi sa Ferijem.

Prema navodima sa Tvitera engleskog pevača, singl će se prodavati uz njegove sve prethodno objavljene B strane, koje su dugo godina bile nedostupne. Remasterovanu verziju Brajan Ferijeve pesme „Kiss and Tell“ možete pronaći ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari