Brus Vilis je za minut pristao na ulogu u ovom filmu 1Foto: FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia

rus Vilis je u svojoj dugogodišnjoj karijeri igrao mnoge likove i sarađivao s različitim rediteljima i filmadžijama. Glumio je u filmovima poput Umri muški (Die Hard), Armageddon, Peti element (The Fifth Element), Šesto čulo (The Sixth Sense) i (Pulp Fiction).

Takođe, na popisu poznatih filmova u kojima je Brus Vilis glumio nalazi se i film Sin City iz 2005. godine.

Sin City je američki neo-noir kriminalistički antologijski film koji su režirali Robert Rodriguez, Frank Miller i Kventin Tarantino, a baziran je na Millerovoj istoimenoj seriji stripova.

Isto tako, Sin City bio je i jedini film u kojem je Brus Villis pristao da glumi nakon samo jednog minuta, piše Index. hr.

Kako prenosi Far Out Magazine, Rodriguez i Miller imali su ideju koju su hteli da pokazažu Brusu Vilisu.

Pozvao ih je da dođu u njegov dom i pokažu mu šta su pripremili.

Nakon što je pogledao video koji su pripremili, glumac se nije puno dvoumio želi li postati deo tog filma iako je te noći već radio na nekom drugom projektu.

„Bio sam nekako napola budan. Otprilike nakon jednog minuta pritisnuo sam pauzu i rekao: ‘Šta god se dogodi nakon ovoga, u sledećih nekoliko minuta ove scene, samo vam želim dati do znanja da sam za! Zatim smo pogledali drugih nekoliko minuta. To je jednostavno neverovatno, mogao bih satima i satima pričati o tome“, prokomentarisao je Vilis, prenosi Far Out.

Radnja Sin Cityja istražuje mračan i jadan Basin City te tri njegova stanovnika koji su svi upleteni u nasilnu korupciju. Misteriozni prodavač (Josh Harnett), pripoveda tragičnu priču o suovisnosti, dok se mišićavi osvetnik Marv (Miiki Rurk) probija kroz kriminalno podzemlje u potrazi za svojom izgubljenom ljubavlju.

U drugom delu grada nalazi se policajac John Hartigan (Brus Vilis), koji je ujedno i najmoralniji lik u filmu. Hartigan pokušava da spreči korupciju u Basin Cityju i da zaštiti devojčicu od pedofila i ubice dece.

Bivša prostitutka izbegava svog makroa uz pomoć svog novog dečka, kojeg igra Kliv Oven, prenosi Far Out.

Glumačka postava uključuje i zvezde poput Džeskie Albe, Aleksis Bledel, Rosario Devinson, Benicija Del Tora, Majkla Klarka Dankana, Rika Gomeza i druge glumce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari