Budućnost festivala trenutno je slobodan pad sa 7.000 metara bez padobrana

Festivali Exit, Beerfest, Nisville i Arsenal, povodom novih setova mera bezbednosti na masovnim okupljanjima, za Danas

Ostavite komentar


  1. Razumem da je mnogima ugrožena egzistencija ali opet niko tim ljudima nije birao branšu. Turizam, ugostiteljstvo, sportovi, zabave, estrade i cirkusi – bez njih se trenutno mora. Pa ko preživi pričaće. Ipak je potpuno licemerno dozvoliti fudbalski derbi pa posle ostalima ne dozvoljavati. Sa razlogom smo žarište u Evropi a na žalost navedene branše su oštećene još više takvim ponašanjem i odlukama političara. Ma važno je da su oni sebe namirili i za njih su bili izbori po svaku cenu. Kako je to neko pametniji rekao – glasali ste pa gledajte.

  2. Od prihoda sa festivala iskljucivo zive kriminalci.
    To sto je Novi Sad navikao na Exit, navikao je i Beograd na festivale pa nije realno tako nesto odrzavati da se ugorzava ceo svet koji ce da dodje i ode sa festivala i rasiri zarazu.
    A da se poziva na duvansku industriju i njenu stetnost od strane Exit uprave koja ne moze da suzbije narkomaniju na sopstvenom festivalu je licemerno i uvredljivo za procitati.
    Dakle profit ne sme i ne moze da bude iznad ljudskih zivota.
    Traje borba za opstanak nacije dozovite se svi u pamet, nije vreme za slavlja.

  3. Hoce i u ovoj situaciji da isisavaju pare narodu iz budzeta. Sram ih bilo.
    Nemci su otkazali jos u maju Oktobar fest i sto bi oni rekli schluss sa tim ove godine.

  4. Ova izjava Exit tima oko duvanske industrije je toliko sramna, da sramnija ne može biti. Da li ste toliko alavi, da vam je novac preči od nečijeg života? Zbog ovakve izjave ne zaslužujete da se održi više niti jedan Exit.

    1. Jesu li oni normalni ? Kakvi festivali kakva čuda …ljudi umiru…mladi ljudi. Kome cete vi odrediti da drži distancu i nosi masku….sram vas bilo. Odložite sve…zinula vam zadnjica za lovu briga vas za sve ostalo. Sram vas bilo.

  5. Neodrzavanje festivala ugrozena je egzistencija onih koji žive od tog posla a održavanje festivla ugrožava život svih. Ima li još dilema?

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.