Jedan od najznačajnijih regionalnih muzičkih festivala, Trenchtown festival koji se održava u fenomenalnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića, počinje danas i trajaće do 2. maja. Posetioce očekuje odličan celodnevni provod, puno koncerata poznatih domaćih i regionalnih izvođača (grupa i DJ-eva) na dve bine, nastupi sound sistema na Rege terasi i prilika da baš na Trenchtownu pronađu svoj novi omiljeni bend.

Tokom dana odvijaće se razni prateći sadržaji u okviru Kultur Fitnes programa, a već od ranog popodneva kreće muzički program koji će svakog dana trajati do kasno u noć. Kompletan program i satnica mogu se naći na sajtu festivala www.trenchtown.org, a među izvođačima su grupe Eva Braun, Eyesburn, Elemental, Atheist Rap, Jinx, Stray Dogg, ZAA i mnogi drugi. Svakog festivalskog dana, od 14 sati, posetioci će imati priliku da na Rege terasi prate nastupe DJ-eva i sound sistema, kao što su Darez Selecta, Ital Vision Sound System, Herbal Queen i Roots and Sounds DJ i drugi.

Na festivalskoj blagajni od danas cena ulaznica iznosiće: 1.000 dinara za pojedinačne (jednodnevne) ulaznice i 2.500 dinara komplet karata za sve dane Festivala. Kamp je već juče počeo da prima prve posetioce i biće otvoren do 3. maja u 14 sati. Kao i svake godine, za vreme Trenchtown festivala, obezbeđen je iz Subotice besplatan autobuski prevoz za posetioce Festivala. Polasci sa železničke stanice u Subotici: 17, 19, 20, 21 i 22 sata. Polasci sa Etno-Kampa: 18 časova, jedan, dva, tri i četiri sata iza ponoći. Poseban šmek celom Festivalu daće dobro poznati festivalski restoran sa širokom ponudom domaće vojvođanske kuhinje. Restoran će raditi non-stop, u ponudi su kuvana jela, jela sa roštilja, vegetarijanski meni… Festival organizuje Fondacija Danilo Kiš iz Subotice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari