exitfoto FoNet/Exitfest

Organizatori Egzita najavili su danas poskupljenje ulaznica za festival.

„Mnogi veliki festivali već su u startu značajno podigli svoje cene, a određeno poskupljenje tokom kampanje će doživeti i ulaznice za Egzit“, saopštili su organizatori.

Dodali su da je globalni porast cena festivalskih ulaznica jedna od posledica inflacije.

„Ipak, dvostruki evropski festivalski šampion, svojim najvernijim i najbržim kupcima omogućiće ‘early bird’ ulaznice po iznosima koji su nepromenjeni već nekoliko godina. Njihova javna prodaja počinje u utorak, 15. novembra tačno u podne i očekuje se da će biti rasprodate u nekoliko minuta“, navedeno je u saopštenju.

Kako je rečeno, „svi koji u prvih 48 sati kupe prve festivalske ulaznice za EXIT 2023, kao i one koje će se u prodaji naći nakon njih, imaju mogućnost da u narednih osam meseci osvoje uzbudljive nagrade“.

Ovo je, navedno je, način da se zahvale onima koji iz godine u godinu pokazuju koliko im je festival važan i da već sada žele da zakorače u EXIT Univerzum na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. jula 2023. godine.

„Među najvernijim Egzitovcima je više od 10.000 fanova, koji su se odmah nakon ovogodišnjeg Egzita registrovali za ulaznice po najpovoljnijoj ceni, i oni već sada mogu da ih kupe putem posebnog linka“, navedeno je u saopšenju.

Tačno u podne 15. novembra prodaja će biti otvorena i za one koji se nisu registrovali.

„Prvi kontingent ulaznica za sve, koji obično bude razgrabljen za svega nekoliko minuta, biće dostupan po poklon ceni od 6.490 dinara, i to samo na sajtu Egzit festivala, i na Gigs Tix prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Nakon toga, online i na svim prodajnim mestima Gigs Tixa naći će se novi kontingent po malo višim cenama“, precizirano je.

Svi koji svoju ulaznicu kupe do četvrtka, 17. novembra u podne, imaju mogućnost da učestvuju u velikoj nagradnoj igri, u kojoj će dobitnici biti izvlačeni svakog meseca do jula sledeće godine.

„Sve što je potrebno je da se prijave na Egzitovom sajtu u periodu od 15. do 22. novembra 2022. u podne. Za sve njih Egzit je pripremio mesečne nagrade, kao što su – ulaznice za Get EXITed žurku u Sarajevu, na kojoj nastupa Guy Gerber, ekskluzivne EXIT Infinite Experience narukvice, merch pakete, VIP apgrejdove, ulaznice za brojne žurke, koncerte, festivale i niz drugih iznenađenja“, naveo je Egzit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari