Exit: Sledeće godine dva izdanja festivala 'No Sleep' u Beogradu 1Foto: BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ/EV

Festival „No Sleep“, posle dvogodišnje pauze, održaće se u dva izdanja sledeće godine u Beogradu, saopštio je organizator Egzit (Exit).

„No Sleep“ je početkom 2020. godine na dodeli Evropskih festivalskih nagrada dobio priznanje za „najbolji novi evropski festival“, ali taj uspeh zbog nije pandemije nije obeležen.

„Upravo zbog toga će iduće godine, pored redovnog termina u novembru, biti održano i dodatno, slavljeničko izdanje 8. i 9. aprila 2022. Lokacija ostaje Luka Beograd, ali ovog puta u novom, još većem i spektakularnijem hangaru Matrez, čija brutalistička arhitektura oduzima dah već na prvi pogled“, navodi se u saopštenju.

Na „No Sleep“ festivalu naredne godine nastupiće Nina Kraviz, DJ Zak Khutoretsky – DVS1, a u Srbiji će po prvi put nastupiti DJ Bone.

Dvodnevne ulaznice za „No Sleep“ festival biće u prodaji od ponedeljka, 27. decembra u podne, po preliminarnoj „early-bird“ ceni od samo 1.990 dinara, dok će cena dvodnevnih VIP ulaznica biti 3.990 dinara.

Količina ulaznica po ovim cenama biće ograničena, a moći će da se kupe putem prodajne mreže „Gigs Tix“.

Za kupce koji još nisu refundirali „No Sleep till EXIT“ ulaznice mogu za ulaznice kupljene po ceni od 490 do 690 dinara da biraju jedan festivalski dan u klubu Drugstore, a za ulaznice kupljene po ceni od 890 do 1.590 dinara na raspolaganju im je jedan dan u hangaru Matrez.

Za VIP ulaznice po ceni od 1.990 dinara i više, posetioci mogu da biraju jedan VIP festivalski dan u hangaru Matrez.

„Proces registracije za dan po izboru biće definisan naknadno, posle objave programa drugog dana festivala. Ukoliko im ne odgovaraju novi datumi i opcije, svi kupci ‘No Sleep till EXIT’ ulaznica moći će da refundiraju ulaznice. Više informacija o procesu refunda biće objavljeno u ponedeljak, 27. decembra na ‘Gigs Tix'“, dodaje se.

Festival se organizuje uz podršku domaćeg brenda „Guarana“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari