Grupa Guns N’ Roses će ponovo biti u postavi koju fanovi odavno priželjkuju – sa Eksl Rouzom i Slešom. Oni će zajedno nastupiti na Koačela festivalu u Kaliforniji u aprilu. Trenutno su u toku pregovori da GNR, u ovakvom sastavu, nastupe na seriji koncerta u SAD tokom leta.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

 Grupa za tako nešto traži tri miliona dolara po koncertu, što znači da bi karte išle i do 275 dolara. Bend bi, ako bude postignut dogovor, održao 25 nastupa na fudbalskim stadionima. Postoji mogućnost da upravo oni otvore Las Vegas arenu koja treba da ugosti prvog izvođača 6. aprila.

Poslednji put kada su Eksl Rouz i Sleš nastupili u okviru benda Guns N' Roses je bilo 1993. godine, na stadionu River Plate u Buenos Ajresu. Grupa je svoj debi album „Appetite For Destruction“, objavila 1987. godine, ali su tek godinu dana kasnije bili prvi na Bilbord 200 listi, zahvaljujući pesmi „Sweet Child O' Mine“, koji je do danas jedini singl ove grupe koji je uspeo da bude na vrhu Bilobord 100 liste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari