Guns N' RosesFoto: Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

Bend Guns N’ Roses objavili su pomalo mističan singl „The General“. Singl je usledio nakon turneje koja je izazvala izuzetan broj pomešanih kritika.

Kako piše Muzika.hr, singl karakteriše Slašova karakteristična wah gitara, prodoran refren i glas Eksla Rouza, koji je u poređenju sa Rouzovim sposobnostima na „Use Iour Illusion“ samo romantično sećanje.

„The General“ je bend opisao kao „R-side“ singla „Perhaps“, koji je bend objavio ovog avgusta. Još u danima vinila, Guns N’ Roses koristili su „G“ i „R“ strane umesto A i B strane.

Eksl Rouz i Gunsi ne staju, ove godine su predvodili jedan od najvećih svetskih festivala, Glastonberi. Njihov nastup je bio i hvaljen i kritikovan, a bend je kritike svalio Bi-Bi-Si zbog slabog miksa koncerata. Međutim, ova kritika nije držala vodu za mnoge, koji su kao primere fantastičnog miksovanja tom prilikom naveli nastupe od: Queens of the Stone Age, Royal Blood, Eltona Džona i druge.

Nije poznato da li će „The General“ ili „Perhaps“ postati deo novog albuma Guns N’ Roses.

Sleš je prošle godine rekao za Guitar World da im je najvažnije da se zabave prilikom snimanja novog materijala. U svakom slučaju, novi album bi dobro došao za Gunse.

Njihov poslednji album bio je čuveni „Chinese Democracy“, objavljen 2008. nakon skoro deset godina boravka u razvojnom paklu. Od tada, bend je objavio nekoliko novih singlova, koji su relativno dobro prihvaćeni kod publike.

Međutim, albumi „Use Your Illusion “ ostaju nenadmašivi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari