Prvi put na Zlatiboru od 24. do 26. juna na Tić polju biće priređen muzičko-kulturni festival Hills Up, na kome će nastupiti najpoznatija imena domaće rok i elektronske muzike, a gostovaće i muzičari iz regiona. Festival je humanitarnog karaktera jer će deo novca od prodatih ulaznica biti uplaćen za pomoć ugroženima od nedavnih poplava.

Organizatori festivala su udruženja građana E-Zona sa Zlatibora i Serdar iz Čajetine, uz podršku opštine Čajetina i Turističke organizacije Zlatibor. Tokom tri festivalska dana nastupiće – Van Gogh, S.A.R.S, Rambo Amadeus & Two Winetous, 357, Zemlja gruva, Osmi dan, Bad Copy, Real Tribute Red Hot Chili Pappers, Moondance, Sicksoul, Helm, Sofa Kru & MC Sicksoul, Letu štuke, Edo Majka… Ljubitelje elektronske muzike zabavljaće The Beatshakers, Sevdah Baby Live, As FM Party, Zap Me Strobe, DJ Felipe Navarro…

Pošto su inicijatori festivala udruženja građana koja se bave zaštitom životne sredine i omladinskim aktivizmom, planirane su radionice iz oblasti ekologije, kao i konkursi za amatersku fotografiju i film. Biće organizovano takmičenje u planinarskom orijentiringu, a uz podršku Studentskog odmarališta „Ratko Mitrović“ najavljen je turnir u košarci za ekipe iz cele Srbije. Komplet ulaznica košta 1.299, za prvi i drugi dan 499, a za treći dan festivala 599 dinara. Detaljnije informacije moguće je pronaći na www.facebook.com/hillsupfestival i www.hillsup.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari