Inspektor Blaža na Beer Festu: Izvođač postoji samo kad je na sceni 1Foto: Stanislav Milojković

Beer Fest se ove godine razlikuje od onih prethodnih jer iako smo svi blizu opet imamo distancu, izjavio je za Danas Prljavi inspektor Blaža, koji je sa kljunovima zatvorio prvo veče festivala na Ušću.

„Svi smo željni druženja, socijalizacije i ovo je verovatno period kad su nas širom planete pustili da to radimo, a videćemo šta će se desiti u septembru, oktobru, i da li ćemo ponovo biti zaključani“, rekao je on.

Kako je objasnio u razgovoru za Danas, za izvođače je veoma važno da budu na sceni, što je zbog pandemije korona virusa mnogima bilo onemogućeno.

„Osećaj je dobar jer izvođač postoji samo kad je na sceni. Virtuelni izvođač moguće da u novom milenijumu ima neko svoje mesto, ali ja sam čovek iz prošlih vremena. Volim da se popnem na scenu, kao što volim da na sceni vidm Mik Džegera, Bob Dilana, Nik Janga ili bilo kog drugog velikog izvođača“, rekao je Inspektor Blaža.

Za ovogodišnji Beer Fest spremao se kao i za svaki prethodni – trčanjem.

„Za Beer Fest sam se pripremao tako što sam išao na Košutnjak i trčao, ali stvarno. Imam taj motiv da uvek pred Beer Fest budem u punoj formi i nadam se da ću biti u punoj formi kao Husein Bolt na onim čuvenim trkama“, izjavio je kroz šalu.

Veliku posetu prvog dana festivala nije očekivao jer je u pitanju sreda, ali kako kaže, atmosfera je bila sjajna.

„Atmosfera večeras je sjajna, niko nije očekivao ovoliku posetu prvi dan. Ipak je dan, sutra je radni dan, međutim ispostavilo se da Beer Fest ima svoje odane poklonike“, objasnio je on.

Ipak ističe da se ovaj Beer Fest razlikuje od prethodnih jer postoji odgovornost na osnovu koje držimo distancu.

„Beer Fest se ove godine razlikuje od onih prethodnih jer iako smo svi blizu opet imamo distancu. Postoji jedna vrsta odgovornosti, ali i nekog straha da ne znamo u kom je stanju ovaj do nas. Ovaj period je jedna sloboda koju udišemo punim plućima, a videćemo šta će biti posle toga“, zaključio je Prljavi inspektor Blaža u razgovoru za Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari