Beogradski reggae/crossover bendovi Irie FM, Teshki Zulum i Smoke ‘n’ Soul nastupiće večeras u okviru serijala koncerata Vračar Rocks! koji se održavaju u Centru za kulturu Božidarac (Radoslava Grujića 3). Nakon objavljivanja debi albuma Skills of the Youths, spota za pesmu „Mystic Twilight“ i pobede na evropskom reggae takmičenju Rototom, Irie FM je započeo turneju po istočnoj i srednjoj Evropi, čiji je deo i nastup na Vračar Rocks! festivalu.

Sastav Teshki Zulum će publici predstaviti nove pesme sa predstojećeg trostrukog singla čiji je radni naziv „Obećani raj“, a Smoke ‘n’ Soul će pored materijala sa prvog albuma izvesti i nove pesme koje će se naći na albumu čije je snimanje u toku. Početak koncerta je zakazan za 20 časova a ulaznice po ceni od 300 dinara će moći da se kupe na ulazu u Božidarac.

U Božidarcu, u subotu 28. aprila, održava se finale takmičenja „Tvoj zvuk 2“, na kome će nastupiti Bas i Stega, Cheguerillaz i Zvezde Grajma. Specijalni gosti su Koja, Švaba i Buca, koji izvode muziku iz filma „Kako je propao rokenrol“. Ovo je prvi put da se uživo izvode pesme iz ovog kultnog filma. Ulaz na „Tvoj zvuk“ je besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari