Iz kojih zemalja je Srbija dobila najviše glasova publike na Evroviziji?

Kako je izgledalo glasanje putem SMS

Ostavite komentar


  1. ko gura ovu malu? Lepa je i ima lep glas, ali tako dosadna, njanjava, bez harizme

    1. Gura je poreklo sa KiM. Ovde u Srbiji jedino su Šumadinci i Lale građani drugog reda iako su najbrojniji. Mada nam niko nije kriv što nam je takav mentalitet.

      1. Aha, evo ga još jedan „pravi Srbin“, koji zavidi izbeglicama i onima koji žive u getu. Oni im smetaju da napreduju. Da nije njih sve bi se pred njima „otvorilo“?! Vaš komentar me podseća me na studentske dane, kada su pametnim Beogradjanima, koji su studirali po desetak godina, smetali i oduzimali radna mesta, „glupi“ provincijalci?! Tipično razmišljanje anacionalnih, priglipih i alavih gradjana ove države. Iz ovakvog komentara prosto zvoni palanka.

          1. Pa, šta tu ima da se razume ili, ne razume? Primitivne koje su spremne da svoju nesposobnost i neuspehe u životu opravdavaju na najbizarnije načine. Mislim da samo u našem narodu postoji odredjen broj ljudi, koji je zavideo, i zavidi, izbeglicama? Verovatno ste i Vi jedan od onih koji sa zavišću gleda izbeglice kako pronose pune kese dobijene od „Crvenog krsta“.

        1. Zoran prica o primitizmu? Buahahaha,koji vic. Tako se kompleksi ne lece druze. Mukica

        1. Ja bih vama Beogradjanima dodeljivao apanaže, samo zbog toga što ste rodjeni u Beogradu. Ćini mi se da vam je to jedini „kvalitet“. Mnogi se danas „prse“ sa svojim mladim godinama i mestom rodjenja i time mašu kao najprestižnijim diplomama.

          1. Jadna,mala primitivna seljacka marva..Za sve im krivi Beogradjani. Napuste svoja sela,dodju ovde,pokazuju svoju nekulturu,primitizam,mrznju,zaborave odakle su dosli,ko su i sta su. Kompleksi vas ubise i mrznja.zato vas niko i ne voli, Tipican kukolj srpskog naroda.mrzi tudje,mrzi svoje.

          2. @Ivana:
            ———-
            Neću Vas nazvati marvom. Ne iz poštovanja prema Vama već prema marvi. Naime, za razliku od Vas, marve su korisne domaće životinje. A mogao bih da dodjem pod udar društva za zaštitu životinja. U jednome ste u pravu? Beogradjani nisu nikome krivi. Oni su krivi sami sebi jer tu nastaje sukob i problem. Dupe veliko i široko, burag još veći, a glava mala i služi samo za šišanje. Zašto bih zaboravio odakle sam došao? Prošao sam celi svet, i ne bih ni potok u mom selu menjao za pola Njujorka ili Beograda. Mi, koji potičemo iz provincije veoma dobro znamo ko smo i šta smo. Sebe vidimo u realnom svetlu za razliku od onih „teških“ Beogradjana poput Vas, koji su juče došli od ovaca, pa bi sada da zaborave tu svoju „bruku“. Nemamo komplekse, posebno u odnosu na tipove poput Vas. Recite nam makar jedan razlog zašto bi imali komplekse u odnosu na Vas? A o mržnji da i ne govorimo. To je ipak neki osećaj. Ljude poput Vas žalimo i gledamo uvek da im pomognemo i udelimo. Tačno je, nas NIKO ne voli, a taj NIKO ste Vi i Vama slični. Polupismena i moralna gologuzija koja nema ničega u sebi. Doduše ima? Izvinjavam se? Rodjeni ste u Beogradu. A to je na nivou doktorske disertacije. Pakosni ste i ljubomorni na ovu devojku jer je od Vas lepša, uspešnija i talentovanija. I to je je jedini uzrok Vaše patnje.

          3. Zorane
            Problem nisu samo „beograđani“ problem su i mnogi „građani“ koji su to shvatili kao diplomu i prestiž u odnosu na ljude sa sela koji su marginalizovani u drusštvenom i javnom životu Srbije.
            Zato smo tu gde jesmo sa naj centralizovamijom državom u Evropi i uništenim selima u kojima se negovala tradicija i kultura ovog naroda i stvarali vredni i marljivi domaćini.
            U svakom slučaju simdrom deljemja Srba po svim mogućim osnovama i ovde je vidljiv do besmisla.

  2. Nismo bili fer do Slo. iako je bilo nikakvo , bar 2 boda bi im dali …

    1. Pa dobro si rekao,bili su nikakvi.Oni nama godinama ni Slo ni S.Makedonija ne daju ni poen od zirija,nije mi bas najjasnije o cemu se tu radi,a posto je isti region i slicni muzicki ukusi nemoguce da im se pesme bas toliko ne svidjaju da ne zavredjuju ni jedan poen . Ali publika je glasala i za Slo i za S.M. i oni za nas, klasika, i ok, podrzavam i ovi ostali u Evropi slicno glasaju, pa ne vidim sto bi to nama zamerali

  3. Ono sto je upadljivo je da kao i svake godine Rusiji dajete puno poena a oni nama od 0 do 3.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.