Zagrebačka publika nas voli: Buč Kesidi pet puta rasprodali hrvatsku Akademiju likovnih umetnosti 1Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Buč Kesidi, rock dvojac iz Pančeva, u sklopu nove turneje, održaće veliki koncert na zagrebačkoj Šalati, 27. maja.

Dvojac već neko vreme oduševljava publiku u regionu, a njihov zanimljiv spoj uticaja iz singla u singl prepoznaje sve veći broj slušalaca, piše Index.hr ističući: „Hrvati su ludi za dvojcem iz Pančeva. U Zagrebu su bili rasprodani pet dana zaredom“.z

Naime, pre nešto više od godinu i po dana, pet puta su rasprodali dvorište Akademije likovnih umetnosti u Zagrebu, što je ogroman uspeh za bilo koji novi bend.

Ovog puta apetiti su, razumljivo, veći, te su tim povodom mediji iz regiona razgovarali sa duom – Lukom Racićem i Zoranom Zarubicom o pripremama za novi koncert.

Na pitanje novinara Index.hr – Kako je tekao vaš put s hrvatskom publikom koja vas prepoznaje u sve većem broju – duo odgovara: „prirodno“.

– Zapravo teče prirodno, ali to je i bio naš plan. Tih pet rasprodanih koncerata nas je ohrabrilo. Ispočetka nismo znali kakvo će interesovanje biti, pa smo zakazali dva koncerta, pa treći, ali kad je rasprodato svih pet, bilo je jasno da nas zagrebačka publika voli – zaključili su Buč Kesidi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari