U dogovoru sa menadžmentom bendova, organizatori Belgrade Calling festivala su odlučili da oba iventa koji ove godine čine festival – Judas Priest i Helloween 29. juna i Toto 30. juna – premeste iz open aira na Ušću u zatvoreni prostor Kombank arene. Za to postoje dva razloga – prvi i osnovni je što dugoročna vremenska prognoza za Beograd najavljuje konstantne kiše do kraja ovog meseca, što rapidno utiče na neodlučnost publike. Razlog broj dva je što se u međuvremenu javio veliki broj fanova koji traži mesta za sedenje na oba koncerta, što nije bilo moguće ostvariti na Ušću. Ovo je finalna odluka i neće više biti promena lokacija Belgrade Calling festivala 2015.


Kupljene ulaznice za koncert Toto za kategorije Parter/ Fan pit ostaju iste i ne treba da se menjaju. Iste se još uvek mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima. U prodaji je nova kategorija ulaznica – tribina (sedenje) po ceni od 3.400 dinara. VIP ulaznice za Toto koncert su rasprodate.

Kupljene ulaznice za koncert Judas Priest i Helloween za Parter/ Fan pit ostaju iste i ne treba da se menjaju. Fanovi koji su kupili Golden parter ulaznice mogu ih zameniti za sedenje i dobiti nazad 500 dinara na prodajnom mestu gde su kupili ulaznice. U prodaji su i ulaznice za tribinu (sedenje) po ceni od 3.400 dinara. Sve ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima ili putem www.eventim.rs, kao i na blagajnama Kombank arene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari