Lejdi Gaga ne prestaje da ruši rekorde, a najnoviji je u vezi s tim što je postala prva osoba na svetu koja na svom profilu na društvenoj mreži Facebook ima više od 10 miliona posetlaca. Američka pevačica uspela je po broju fanova da pretekne i predsednika SAD Baraka Obamu, ali i Britni Spirs koja je doskoro slovila za najpopularniju osobu iz sveta šou biznisa na društvenim mrežama.

Više Facebook fanova od Lejdi Gage ima samo pet osoba, ali nijedna nije među živiima. Prvo mesto sa više od 12 miliona fanova zauzima kralj popa Majkl Džekson. Od Stefani Đeramonte, kako glasi rođeno ime Lejdi Gage, popularniji su i „Texas Hold ‘em Poke“ poker, TV šou „Family Guy“, igrica „Mafia Wars“ i sam Facebook.

– Hvala vam od srca moja mala čudovišta što me pratite na Facebooku! Sada je deset miliona mojih prijatelja takođe međusobno u vezi – napisala je Lejdi Gaga na svom nalogu na popularnoj mreži Twitter, dok je na nalogu na Facebooku samo stavila: „Popularna sam zahvaljujući vama“.

Američka pevačica je još ranije proglašena za najboljeg debitanta u prvoj deceniji XXI veka, dok joj muzički kritičari predviđaju da će u godinama koje slede prestići i Madonu po svetskoj popularnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari