Američka pevačica Lejdi Gaga ne prestaje da šokira javnost, ovaj put izjavom u kojoj je otvoreno priznala da koristi kokain. Stefani Đeramonta, kako glasi pravo ime poznate muzičarke, nazvala je sebe „povremenim ovisnikom“, a u intervjuu za Vanity Fair magazin potvrdila je i da je u mlađim danima, dok je još bila nepoznata umetnica koja se u Njujorku borila za preživljavanje, konzumirala i druge narkotike.

– Ponekad prestravim samu sebe kada pomislim na to kako ležim na podu u svom stanu, a kokain je svuda okolo, na prozoru, na ogledalu, na stolu. U takvim trenucima nemam interesovanje za bilo šta osim da „poletim visoko“ i pravim muziku. Iskreno me plaši pomisao da bih jednog dana mogla da završim kao mnoge slavne muzičke zvezde – kazala je Lejdi Gaga.

Poznata pevačica rekla je i to da se „užasava heroina“ s obzirom na to da „ne može da podnese ubod igle“, te da je od najtežih droga do sada probala kokain, ekstazi i LSD.

– Kada sam bila nepoznata umetnica u Njujorku, droga mi je služila da pobegnem od stvarnosti. Na nagovor oca otišla sam na rehabilitaciju i od tada samo povremeno koristim kokain. Kada kažem povremeno, onda mislim na to da ga uzimam nekoliko puta u toku godine – potvrdila je Lejdi Gaga.

Ona je naglasila i to da je svesna da će svojim priznanjem izazvati osudu javnosti, ali i da time želi da upozori svoje fanove da ne krenu njenim putem.

– Ne želim da bilo ko pomisli da može da krene mojim putem i na kraju izađe kao pobednik. Nikome ne treba droga da bi pomislio ili shvatio koliko je veliki. Za mene je to prošlost, zato sada i pričam o tome. Nisam ovisnik i nameravam da u potpunosti prestanem da uzimam kokain. Svako iskustvo posle uzimanja droge je bilo užasno. Svako uzimanje droge je siguran put u propast. Ovo govorim i zbog mladih muzičara koji tek počinju da grade karijeru, jer želim da ih upozorim da ne upadnu u zamku koja im stoji usled velike količine novca s kojim ne znaju šta da rade – zaključila je Lejdi Gaga.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari