Let 3 o tabloidima i traktorima: To su bolesni umovi, nije ljudski sprdati se sa tim 1Let3, foto: Screenshot HRT

Nakon pobede Let 3 na Dori i čitave ikonografije koja ih je pratila, mnogi u Srbiji su njihov nastup povezali sa Olujom i progonom Srba iz Hrvatske.

„Traži se diskvalifikacija Hrvatske na Evroviziji! Grupa Let 3 traktorom ismijavala progon više od 250.000 Srba u zločinačkoj akciji Oluja.“, pisao je srpski Informer, a hrvatski Index.hr, je pozvao momke iz Let 3 i pitao ih za komentar.

„Jako je ružno da nekome to može pasti na pamet. Ja nikada, nikada, nikada to ne bih radio niti je to moj stil, niti je stil Leta 3, da neke ljude u potlačenom položaju sprdamo. To nije ljudski. Htio bih da se ova izjava što više proširi. Mi u Srbiji imamo puno publike koju obožavamo. Ti traktori, meni to u tom kontestu nije ni palo na pamet, to su bolesni umovi, bilo ih je i bit će“, rekli su momci iz Leta 3 za Index.hr.

Novinarka na Twitteru spojila Let 3 i Oluju

Pobedu Leta 3 komentisala je i srpska novinarka Zorica Radulović. „Proslavljati pobedu na traktoru koji je simbol progona jednog naroda je nešto najjadnije što smo do sada imali priliku da vidimo! A svašta su nam servirali“, napisala je na Twitteru, prenosi Index.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari