Severina nastupila sa Let 3 na hrvatskom izboru za Evroviziju 1foto: Printscreen/YouTube/Dora | HRT

Prvo polufinalno veče hrvatskog izbora za Pesmu Evrovizije „Dora“ rezervisano je i za nastup riječkog benda Let 3, prošlogodišnjih učesnica Evrovizije.

„Let 3“ je nastupio s „Babarogom“ – pesmom o borbi pilići sa zlom Babarogom, a u nastupu im se pridružila i gošća iznenađenja.

Riječki dečki večerašnji nastup najavili su kao „konačni obračun sa Babarogom“ koja je kontroliše piliće i koja ih je naterala da otmu članove „Leta 3“.

Mrle i Prlja obaveštavali su javnost o zlostavljanju koje trpe od pomenute živine, sve vreme napominjući kako Babaroga nije njihova pesma i kako se oni nisu prijavili za Doru.

Po sve sudeći, s pilićima su ili sklopili dogovor ili su zaista Babarogu pobedili.

Mrle je na bini svirao ukulele, dok se Prlja pojavio u kostimu s prošlogodišnje Evrovizije s amblemima pesme „Mama ŠČ“, da bi se zatim obojica našla u eksplicitnim žutim kostimima s perjem.

Lestvicu bizarnosti pomerila je pojava pevačice Severine Vučković na samom kraju nastupa. Pevačica kojoj je sud pre nekoliko dana ponovo vratio starateljstvo nad sinom pojavila se u, naravno, žutom kostimu, noseći predimenzionirani pernati roze čekić. Njenu iznenadnu pojavu propratile su ovajice prisutnih.

Severina je takođe već predstavlja Hrvatsku na Evrosongu – 2006. godine sa pesmom Bregovićevom pesmom „Moja štikla“, s kojom je zauzela 12 mesto.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari