mrleFoto: Printscreen/YouTube/ Podcast Inkubator

 

Izbor hrvatskog predstavnika za Evroviziju se bliži, a Let 3 se ponovo takmiči, iako Damir Martinović Mrle ima nešto da kaže na tu temu.

Mrle se oglasio na Tviteru nakon što je objavljen zvaničan spot za pesmu Babaroga s kojom Let 3 ide na Doru ilil, kako Mrle tvrdi, ne ide, piše Index.hr.

„Sve su nam hakirali! I dobivamo izuzetno sablasne prijetnje, ali je istraga u tijeku pa ne smijemo javno o tome previše. Samo ću reći da od nas traže da se odreknemo Leta 3 te nam prijete da nema više je*anja u gu*icu, samo u pi*ku“, napisao je Mrle.

Mrle se oglasio i nakon što je pesma Babaroga puštena na Hrvatskom radiju.

„Angažirao sam DORH, neka institucije rade svoj posao. Pjesma nije naša i ne znam više šta da kažem. ŠČ. Pun mi je ku*ac. Cijeli dan me zovu novinari i razni idioti koji me pitaju za pjesmu Babaroga.

Kužim da ima neke elemente, na neku foru možda ima veze s nama, ali to nije naša pjesma, mi to nismo napravili. Ne znam što je, ja sam angažirao DORH i razne druge stručnjake. Naći ćemo tko je kriv, tko je to nama podmetnuo“, napisao je tada na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari