Ljubičice predgrupa na koncertu Dubioze kolektiv na Tašmajdanu 30. juna 1Foto: Goran Lizdek

Stadion Tašmajdan mirisaće na elektro bluz duo Ljubičice&Co., jer je Dubioza kolektiv u saradnji sa Rock Radijem odlučila da baš ovi Pančevci otvore njihov veliki beogradski koncert, koji spremaju za 30. jun.

Kako navode organizatori, o tome koliko je veliko interesovanje bendova bilo da sviraju kao predgrupa, svedoči preko osamdeset prijava koje su stigle na adresu Rock Radija u protekle tri nedelje.

Ljubičice su autori i producenti, braća Vuk i Petar Stevanović, koji već nekoliko godina predstavljaju nezaobilazni deo regionalne alternativne muzičke scene. U tesnoj saradnji sa desetinom vrhunskih muzičara, rasprostranjenih širom Evrope, na nastupima izvode najrazličitije koncertne eksperimente.

Scenski debi njihove muzike osvojio je prvu nagradu na takmičenju bendova Tvoj Zvuk, a već naredne godine proglašeni su za najperspektivniji mladi bend od strane magazina Popboks. Objavili su album za Lampshade media iz Beograda, uz brojne saradnje sa muzičarima širom regiona.

Na stadionu Tašmajdan beogradskoj publici predstaviće neobični spoj savremenog i retro zvuka, moderne bitove i gitare iz šezdesetih, uz bogat muzički jezik kojim najčešće govore o svakodnevnim temama.

Ulaznice

Ulaznice za koncert Dubioze kolektiv 30. juna na stadionu ,,Tašmajdan” se nalaze u prodaji preko Eventim prodajne mreže po ceni od 1.400 dinaraza parter i 1.600  za tribine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari