Manu Chao u septembru u Kragujevcu: Jedini koncert u Srbiji u okviru evropske turneje 1Foto: Long Pley

 

Planetarno popularni muzičar Manu Chao održaće akustični koncert 5. septembra u Zastavinoj bašti u Kragujevcu, u organizaciji koncertne agencije Long Play.Biće to njegov jedini nastup u Srbiji u sklopu evropske tuneje.

Nekadašnjem vođi sastava Mano Negra koji već decenijama gradi izuzetno uspešnu solo karijeru ambijent Zastavine bašte, uz neposredan, direktan kontakt sa publikom, zasigurno će pogodovati i uticati na stvaranje jedinstvene atmosfere.

Na repertoaru se mogu očekivati, u specifičnim, intimnijim aranžmanima, najpoznatije pesme iz svih faza njegove karijere: „Mala Vida”, „King Kong Five”, „Me Gustas Tu”, „Clandestino”, „Bongo Bongo”, najavljuju organizatori koncerta.

World music legenda se na bini nikada ne štedi, na bis neretko izlazi sve dok publika to želi, te se i u Kragujevcu može očekivati duga, razigrana i raspevana noć. Značajan deo koncerta će i ovoga puta, zasigurno, činiti vrhunske improvizacije.

Manu Chao je autentična pojava na svetskoj sceni. Usled svog mešanog porekla i muzike koju stvara, postao je jedan od najistaknutijih reprezenata multikulturalnog društva, ali i žestok kritičar globalizacije.

Ulaznice za Manu Chao accoustic koncert u Zastavinoj bašti u Kragujevcu biće puštene u prodaju preko mreže Tickets.rs u petak 14. jula od 12 časova po jedinstvenoj ceni od 3.000 dinara. Broj ulaznica je ograničen.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari