Meduza, Satori i Bajaga na otvaranju Si dens festivala 1Foto: Screenshot/ Seadancefestival.me

Italijanski trio Meduza, muzičar srpsko-holandskog porekla Satori i rok sastav Bajaga naststupiće prvog dana Si Dens festivala koji će ove godine biti održan od 26. do 29. avgusta na crnogorskoj plaži Buljarica.

Prodaja jednodnevnih karata za festival počinje u petak 30. jula, saopštili su danas organizatori.

Ranije su najavljeni nastupi vodećih međunarodnih i regionalnih imena elektronske i trep/hip hop scene – Boris Brejča (Brejcha), Maseo Pleks (Maceo Plex), Tejl ov as (Tale of us), Senida, Vojko V, Hu si (Who See) i drugi.
Na festival će moći da uđu svi koji su dobili makar jednu dozu vakcine, svi koji imaju dokumentaciju da su preležali koronu (dokument ne stariji od 180 dana) ili svi koji poseduju negativan rezultat PCR testa, ne stariji od 72 sata.

S obzirom na nove sanitarne mere uvedene u Crnoj Gori moguće je da će se uslovi za ulazak dodatno proširiti od 2. avgusta.

U prodaji je trenutno ograničen broj festivalskih ulaznica po promo ceni od 3.590 dinara, a ograničen broj jednodnevnih ulaznica, po promo ceni od 1.800 dinara za četvrtak, petak i subotu, odnosno 2.220 dinara za nedelju biće pušten u prodaju u petak 30. jula tačno u podne onlajn na sajtu Gigstixa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.