U četvrtak počinje Si Dens festival, besplatne ulaznice za vakcinisane još sutra 1Budva-ilustracija Foto: Pixabay/Falco

Besplatne jednodnevne ulaznice za Si Dens festival koji se održava u Budvi, obezbeđene za vakcinisane protiv korona virusa, kao i sve medicinske radnike, dostupne su do srede 25. avgusta, saopštili su danas organizatori.

„Si Dens je u okviru kampanje za vakcinaciju mladih ‘Neću više da plešem sam/a’ osigurao besplatne jednodnevne ulaznice za otvaranje festivala, 26. avgust, za mlade koji se budu vakcinisali od 18. do 25. avgusta na 23 punkta širom Crne Gore, čije lokacije se mogu pronaći na službenom sajtu festivala“, navodi se u saopštenju.

Festival počinje u četvrtak i traje do nedelje, a u ta četiri dana nastupiće svetske muzičke zvezde elektronske, trep/hip hop i rok scene, kao što su Boris Breјča, Mejsio Pleks, Tejl of as, Meduza, Satori i Topik, kao i regionalna imena poput Senide, Bajage i Instruktora, Vojka V, Hu Si, Sajsi MC, Tijane T i mnogih drugih.

„Festival će biti održan u skladu sa bezbednosnim protokolom, na osnovu kojeg će ulaz na festival biti ograničen na posetioce koji imaju dokument da su primili najmanje jednu dozu vakcine protiv Kovida-19 ili da su preležali virus, zatim na one koji imaju negativan PCR, odnosno antigenski brzi test-BAT“, navode organizatori u saopštenju.

Za one koji ne poseduju navedenu dokumentaciju, ispred festivalskih kapija biće organizovano brzo antigensko testiranje po ceni od pet evra.

Cena festivalskih ulaznica za festival je 4.690 dinara, dok je cena jednodnevne 2.220 dinara, a sve ulaznice se mogu kupiti posredstvom „Gigs Tix“ prodajne mreže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari