Pevačica Belinda Karlajl (50) otkriva u svojim memoarima kako su izgledali njeni dani slave u ženskom Go-Go’s bendu, ali i da je bilo perioda kada je bila zavisnik od kokaina. „Bilo je to nešto nalik – loša devojka, dobra devojka. Nije bilo sredine za mene“, kaže Karlajlova čija se knjiga zove „Lips Unsealed“, a asocira na hit Go-Go’s iz 1981. godine „Our Lips Are Sealed“.

Doduše, obrazac za ponašanje je formiran, kako sama priča, još u detinjstvu kada je živela u siromašnom predgrađu Los Anđelesa gde je krala, a s druge strane bila popularna u školi kao čirlderica.

Kada je reč o muzičkim počecima Belinda je započela na losanđeleskoj pank sceni. „Pank scena je bila super tih dana pošto je svako mogao da bude u bendu, ali užas se sastojao u tome što smo to mogle i mi da uradimo“, šali se Karlajlova, koja je sa Džejn Vidlin napravila prvi ženski bend koji je započeo „od nule“, pošto devojke čak nisu ni znale kako se svira.

Međutim, kada je došlo vreme da se potpiše ugovor sa izdavačkom kućom, morale su da se prebace na pop zvuk i tako ih je njihov debi „Beauty and the Beat“ odveo do svetske slave. Go-Go’s su se razišle 1985. godine, a Belinda je kasnije imala uspešnu solo karijeru poznatu po hitovima „Mad About You“, „Heaven is Place on Earth“, „Leave a Light On“ i „Summer Rain“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari