Zbog predstojećeg koncerta Metalike na Ušću, 8. maja, Jelen Live i Arena Beograd vas obaveštavaju o izmenama režima rada linija javnog gradskog prevoza u periodu od 11 sati 8. maja do četiri sata ujutro 9. maja.

 Vozila sa linija broj 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do ulice Trešnjin cvet, u oba smera, u navedenom periodu kretaće se Bulevarom Mihaila Pupina i ulicom Trešnjin cvet. Linija javnog prevoza broj 60 kretaće se sledećom trasom: u smeru ka okretnici „Novi Beograd – Toplana“: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

Kao što je ranije saopšteno, ulaznica za fan pit i tribine više nema u prodaji. U prodaji su ostale ulaznice za koncert benda Metalika za parter po ceni od 3.300 dinara. Jelen Live i Arena Beograd pobrinuće se da i u slučaju lošeg vremena i kiše, koncert prođe u najboljem redu. Bina će biti pokrivena, specijalna cirada biće postavljena oko bine kako se ne bi stvaralo blato, a biće nabavljene i pumpe koje će istiskivati vodu i kabanice za tehničko osoblje. Kao što je već ranije javljeno, za izgradnju privremenog „naselja“ i kompletnu organizaciju koncerta, biće angažovano 1000 ljudi. Ulazi se otvaraju od 16 sati a predgrupe – Gojira i Machine Head izlaze na scenu od 18.30.

Uobičajena lista zahteva

Članovi benda Metallica u Beograd stižu na dan koncerta i ovo će biti njihov drugi nastup na evropskoj turneji posvećenoj „Black albumu“. Iako spadaju u jedne od najvećih svetskih zvezda, Džejms, Robert, Kirk i Lars imaju uobičajenu listu zahteva za organizatore i strogo navedeno pravilo da se njihova ishrana ne razlikuje od ostalih članova tehničkog tima. Na meniju članova Metallice naći će se različite vrste organskog mesa, veganska i vegetarijanska jela, špagete kao i velike količine svežeg voća i povrća. Na listi zahteva su i energetska pića bez šećera, voda i sokovi hlađeni na sobnoj temperaturi, koji će se nalaziti na sceni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari