Mik Džeger u karantinu zbog korone 1Foto: EPA-EFE/WALTER BIERI

Pevač Rolingstonsa Mik Džeger nalazi se u karantinu u Holandiji nakon što je pozitivno testiran na korona virus, rekao je danas portparol benda, navodeći da će propustiti drugi nastup na svojoj evropskoj turneji „Stons Siksti” (Stones Sixty).

Džeger je osetio simptome nakon što je stigao u amsterdamsku Johan Krojf arenu, a nastup u ponedeljak je otkazan u poslednjem trenutku.

Koncert zakazan za petak u švajcarskom gradu Bernu odložen je za kasniji datum, dok će nastup „Stouns Milan šou“ u utorak, 21. juna biti održan na stadionu San Siro prema ranijem rasporedu, navodi se u saopštenju benda.

Portparol Rolingstonsa rekao je da se Džeger (78) pridržava petodnevnog karantina u Holandiji, navodi britanska agencija.

Amsterdam je bio četvrta stanica na turneji, nakon što su Stonski prethodno u četvrtak održali koncert u Liverpulu.

Predstavnici kompanije Mojo Concerts, koja je organizovala nastup benda u Holandiji, sinoć su publici odluku o odlaganju koncerta sat i po pre početka.

„On ne može da peva, ne može da nastupa. Danas nema koncerta. Tako je kako je“, rekao je sinoć spiker publici u amsterdmskoj Krojf areni nakon što se saznalo da je Džeger pozitivno testiran na kovid 19.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari