Mikser New Year’s Fest od 30. decembra do 2. januara 1

Drugi Mikser New Year’s Fest trajaće od 30. decembra do 2. januara, a posetioci će, kako najavljuju organizatori, imati prilike da uživaju u smelom, odabranom i kvalitetnom muzičkom programu koji će na pravi način uvesti u 2017. godinu.

Mikser New Year’s Fest započinje SALSA spektaklom u petak 30. decembra sa početkom u 22h u Mikser House-u. Mikser House & Al Centro Salsa Beograd, uigrani su tandem koji je od salsa večeri napravio audio vizuelni spektakl i u Savamalu doneo duh Kube.

Nakon spektakularnog dočeka 2016. godine i krcatog Mikser House-a i ovog puta na dočeku Nove godine 31. decembra, pored dobrog provoda, LOVE REVOLUTION žurkom afirmiše se neki „lepši, bolji i srećniji svet zasnovan na apsolutnim vrednostima ljubavi, solidarnosti i tolerancije“.

„Svi koji se odluče da Novu godinu dočekaju baš u Mikser House-u, obradovaće line up koji i ove godine obećava nezaboravno veče. Pored odabranih DJ setova muzike 80-ih, Trap, 80s Pop-Rock i EDM-a posebno izenađenje spremaju, SEVDAH BABY, kralj domaće EDM scene sa Djixx, koja apsolutno dominira scenom i širi energiju kao požar, kao i MIMI MERCEDEZ, surova reperka koja u svojim pesmama silovito govori o ljubavi prema sebi i „tough love-u“ prema onima koji pravo na tu ljubav osporavaju. Prve ulaznice za Love Revolution žurku mogu se kupiti po promo ceni od 1.500 dinara, dok traju zalihe“, poručuju organizatori događaja.

Dvanaesti put zaredom Kanda Kodža I Nebojša otvara novu koncertnu godinu nastupom u Beogradu, kao i uvek do sada na njenom samom početku. Tradicija koja je započeta koncertom u klubu Pazi škola na početku 2006, nastavljena narednih godina u Akademiji, Gun klubu i klubu Peron, produžava se i 1. januara 2017, kada će Kanda Kodža i Nebojša nastupiti u Mikser House-u, mestu na kome su u martu 2016. održali jedan od najvećih koncerata u toku dosadašnjeg delovanja. Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 800 dinara za prvih 200 karata, nakon čega će se cena povećati.

Drugo izdanje Savamala New Year’s Festa zatvara se velikim novogodišnjim koncertom jednog od najoriginalnijih alternativnih rok muzičara regiona, Damira Urbana. Urban&4 će nas na velikom novogodišnjem koncertu sprovesti kroz tri decenije dugu karijeru, od Laufera do Četvorke, i podsetiti na kultne numere kao što su “Budi moja voda”, “Mjesta za mene”, “Odlučio sam da te volim”, “Nebo”, “Astronaut”, pa sve do novijih, koje status “kultnih” tek čeka, “Sutra ćemo pričati”, “Ribe” i “Priđi mi bliže”, sa aktuelnog “Mamuta”, albuma koji je proglašen jednim od najboljih u regionu 2014. godine. Ulaznice za koncert su dostupne na blagajnama Gigs Tixa, a specijalna promo cena za 200 najbržih kupaca iznosi 1.000 dinara. Redovna cena u pretprodaji biće 1.200, dok će cena karte na ulazu biti 1.500 dinara.

Jedinstvenu ulaznicu za sva četiri dana Mikser New Year’s Fest-a možete nabaviti po posebnoj promotivnoj ceni od 3.000 dinara do 15. decembra na prodajnim mestima Gigs Tix-a.