Na striming servisima solo projekat muzičara Daniela Mihajlovića 1Foto: Promo

Na svim relevantnim striming servisima od danas se emituje EP izdanje „EP01//4X1 Vremeplov“, solo projekat Daniela Mihajlovića nekadašnjeg frontmena rok sastava Poliester šok i Elektromattik.

Svi tekstovi, muzika i aranžmani na ovom izdanju, čiji je izdavač “Multimedia Music”, su Danielovo autorsko delo, izuzev pesme„Koliko vas još ima?“ gde je koautor muzike Nemanja Ilić, kao i vokali, ritam i bas gitara, programing, perkusije, snimanje, miks i produkcija.

Milan Petrović je odsvirao sve klavijature na EP izdanju a Marko Vidojević solo i ritam a u pesmi „Koliko vas još ima?” i bas gitaru a takođe je otpevao sve prateće vokale. Mastering je radio Mr. Philip Dust, u Mančesteru.

Na EP su četiri pesme, „Koliko vas još ima?“, „Senka Ničega“,„Duh u tvojoj sobi“, i „Vremeplov“.

Već duži niz godina, osim moje stare i večne ljubavi prema bazičnom rokenrolu, njujorškom pank roku iz sedamdesetih, bluzu i pre svega grupi The Rolling Stones, jako me interesuju i neke druge forme rok muzike. Forme ne toliko gitarski bazirane, već one u kojima uz dominantniji zvuk bas gitare, bubnja i klavira,ali i gitare kao neizbežnog začina, neke…pa recimo intimnije note, koje na jedan drugačiji način podupiru, kao zvučna podloga, moju liriku. Ne bih želeo da diseciram sada svaku pesmu ponaosob, čim ih čujete, one postaju vaše ,jednako koliko i moje.Kako ih vi doživite, kako vi razumete ono o čemu govore, to je vaša istina, jednako važna koliko i moja – kaže Daniel Mihajlović o svom novom izdanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari