Nakon 30 godina, Edi Marfi se vraća ulozi koja ga je proslavila 1Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Trideset godina nakon trećeg i poslednjeg nastavka filma „Policajac s Beverli Hilsa“, američki glumac Edi Marfi se ponovo vraća ulozi Axela Foleya.

Junak novog Netfliks-ovog filma Policajac s Beverli Hilsa: Axel F. vraća se u Beverli Hils, gde saznaje da mu je ćerka i advokatica po službenoj dužnosti Džejn (Tejlur Pejdž) u opasnosti nakon što je prilikom istrage ubistva razotkrila korupciju u policijskoj stanici.

Marfi, kojem su se pridružili članovi izvorne glumačke postave Džadž Rajnhold i Džon Ešton , premijerno je prikazao film u četvrtak preko puta stvarne policijske stanice u Beverli Hilsu, gde se odvija veliki deo radnje.

Međutim, premijera na koju su došli glumac Martin Lawrence, muzičar Lil Nas X i drugi jako se razlikovala od prvog prikazivanja izvornog filma iz 1984, piše Index. hr

„Prva premijera je bila prikazivanje (za ljude iz) industrije na koju sam otišao i publici nije dobro legla. Zatim sam otišao da pogledam (film) s pravom publikom i tada sam video stvarnu reakciju na njega“, kazao je Edi Marfi.
Policajac s Beverli Hilsa zaradio je preko 300 miliona dolara diljem sveta i postao kultni film 1980-ih.

Druga dva filma su snimljena 1987. i 1994. “

Ovo je veliki deo ljudskih života, bio je hit i svima se svidio, i bio je više od toga. Nekako im je prirastao srcu“, rekao je glumac Pol Rajzer, koji je ponovo tumačio lik Džefrija Friedmana.

Novi se film takođe referiše na 1980-e, kazao je reditelj Mark Moloj.

„Pogledao sam ona prva dva filma i shvatio da želim da napravim film poput toga“, kazao je, dodajući da ga je želio učiniti skromnim, odnosno bez previše postprodukcije.

U filmu, koji će na internetu biti dostupan od 3. jula, takođe glume Kevin Bejkon i Džozef Gordon-Levit, koji igra Foleyjevog novog pomoćnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari