Nova pesma i spot Irene Blagojević: „Milo moje“ (VIDEO) 1Foto:Promo

Naša istaknuta pevačica Irena Blagojević  snimila je novu pesmu i spot pod nazivom “Milo moje”,  kojom najavljuje treći album koji će do kraja godine biti objavljen u izdanju PGP-a.

U ovoj pesmi, baš kao i na novom albumu, dominiraju različita stilska interesovanja autorke, pa će publika moći da čuje uplive različitih žanrova – od džeza do etna.

Irena Blagojević autorka je muzike, teksta i aranžmana za novu pesmu, a osim svojim specifičnim vokalnim stilom, novu pesmu obojila je i zvukom flaute.

Interesantno je da je Irena na ovoj numeri po prvi put sarađivala sa svojim talentovanim sinom, Reljom Perišićem, koji svira gitare i perkusije. Bas gitaru odsvirao je Miroslav Tovirac, za miks i produkciju bio je zadužen Dušan Duda Bezuha, a posptrodukciju je uradio Uroš Marković.

Kamera i idejno rešenje spota bili su povereni Aleksandru Ivančeviću i Adrijanu Miloševu, dok montažu potpisuje Branislav Godić.

Verujem da će moj novi album komunicirati sa publikom više nego dva prethodna. Publiku očekuje dosta muzičkih iznenađenja, a kolege koje se pojavljuju kao gosti oplemenili su sve moje ideje. Ipak, najdraže mi je što je i moj sin Relja učestvovao, kao gitarista i perkusionista, po prvi put na maminom albumu.“, ističe Irena Blagojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari