Fanovi beogradske grupe Vrooom putem njihove Facebook stranice odabrali su da naredni singl benda bude pesma „Izlaz“. Glasanje, fanovi su mogli da biraju između dve pesme: „Izlaz“ ili „Van zbivanja“. Singl „Izlaz“ može se preslušati na SoundCloud profilu benda. Vrooom je na Exit Music Live Stage-u 10. jula, poslednjeg dana festivala, održao veoma uspešan koncert, a nedavno pre toga objavili su novi album „Input“ za Exit online etiketu. Album se može besplatno preuzeti na sajtu www.exitmusic.tv.


– „Input“ je medijski već najavljen singlom uz video spot za pesmu „Privremeno stanje“ koja otvara izdanje i koja se našla u vrhu značajnih domaćih top lista početkom godine. Album sadrži devet numera prepoznatljivog zvuka grupe Vrooom, izraženog u rasponu od energičnih pesama plesnog ritma do gotovo kontemplativnih instrumentala. Grupa će uskoro snimiti i video za još jednu kompoziciju sa albuma. Vrooom će do kraja godine prirediti niz koncerata u različitim kontekstima i uz saradnju sa mnogim umetnicima sa ex YU prostora što bi trebalo da rezultira DVD izdanjem tokom proleća sledeće godine – izjavio je Marko Grubić iz grupe Vrooom.

„Input“ je snimljen u studiju grupe Vrooom, mastering je urađen u studijima Masterblaster i Dobro polje. Autor muzike i tekstova je Marko Grubić. Gosti na albumu su Marija Mihajlović (prateći vokali), Natalie Frederic (iz francuske grupe The Virgin Marys, prateći vokali) i bivši član grupe Marko Nježić (gitara u numeri „Cuts“). Grupa Vrooom radi u sastavu: Vanja Vukotić (glas), Marko Grubić (gitara, bas, programming), Aljoša Varga (fretless bas), Nenad Knežević (harmonika) i Branislav Potić (bubnjevi).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari