Novopazarski festival Stari grad odložen zbog pogoršanja epidemiološke situacije 1Novi Pazar Foto: BETAPHOTO/ISHAK SLEZOVIĆ/DS

Upravni odbor muzičkog šoping festivala Stari grad odlučio je danas da se ta manifestacija odloži zbog pogoršane epidemiološke situacije u Novom Pazaru.

Direktor festivala Aladin Imamović rekao je novopazarskom radiju Sto plus da će javnost o novom terminu i formi biti blagovremeno obaveštena, kada se steknu povoljni i potpuno bezbedni uslovi.

„Naša želja je da to bude što pre, ali na žalost za sada festival moramo da odložimo, kao odgovorni ljudi kojima je zdravlje naših sugrađana i svih gostiju iz okolnih gradova na prvom mestu“, kazao je Imamović.

On je naveo da su od početka birali lokaciju koja će zadovoljiti poštovanje formulisanih mera, ali da nisu sigurni da bi i to bilo bezbedno, jer se broj novopazaraženih i hospitalizovanih Novopazaraca svakodnevno povećava.

Festival je trebalo da bude održan predstojećeg vikenda, 28. i 29. avgusta, a najavljeni gosti bili su Aleksandra Radović, Isak Šabanović i bend Rock ko fol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.