Britni Spirs će ovog leta krenuti na turneju „Fem fatal“ kako bi promovisala istoimeni novi album, a njen šou će uveličati i horda pratećih plesača i pevača. Svi oni moraće da potpišu ugovor u kome se obavezuju da neće pevačicu izlagati „iskušenjima“ u vidu droge ili alkohola.


– Umetnica (Britni Spirs) ne sme biti izložena piću, drogama ili bilo kojim drugim nedozvoljenim supstancama. Potpisnik ugovora obavezuje se da će se uzdržati od konzumiranja ili posedovanja navedenih supstanci dok je na turneji, što će biti kontrolisano nasumičnim testovima krvi i urina. U slučaju da umetnica ipak konzumira neku od nedozvoljenih supstanci tražiće se krivac među zaposlenim osobljem – piše u ugovoru menadžmenta poznate pevačice.

Na navode medija da to znači da se od plesača očekuje da „izigravaju dadilju“ poznate pevačice, menadžment se ogradio tvrdnjom da je to standardna procedura za turneju bilo koje svetske zvezde. Britni Spirs se pre nekoliko godina borila sa zavisnošću od alkohola i tableta, a nakon jednog nervnog sloma hospitalizovana je protiv svoje volje i upućena na rehabilitaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari