Popularni američki pevač i tekstopisac, Džejson Derulo, mentor srpskoj pevačici Ivi Lorens 1Foto: Vladimir Đurić

– Mnogo mi se dopada to što je Džejson toliko iskren, bez obzira na to o čemu je reč. Svaki komentar koji mi je dao bio je veoma pronicljiv. On tačno razume da se mi nalazimo na početku svojih karijera i da je to nešto što zahteva mnogo rada i truda. A posebno kada je reč o nastupu i ponašanju na sceni. Uzrečica “praksom do savršenstva” zaista ima smisla i to je upravo ono što sam najviše naučila iz ovog iskustva – kazala je pevačica Iva Lorens povodom mentorstva koje joj je na projektu kompanije Tuborg pružio pevač i tekstopisac Džejson Derulo.

Brend Tuborg svake godine pokreće globalnu Tuborg OPEN kampanju, koja za cilj ima popularizaciju mladih muzičkih zvezda.

„Novim muzičkim umetnicima iz celog sveta je mentorstvo sa Džejsonom Derulom prilika koja se dobija jednom u životu, zahvaljujući novoj saradnji između muzičkog umetnika sa čak 11 platinastih singlova i svetskog brenda piva Tuborg“, navedeno je u saopštenju.

Projekat obeležava šestu godinu kampanje koja koristi moć muzike za stvaranje jedinstvenih iskustava za umetnike i fanove širom sveta.

Mentorsko iskustvo dogodilo se u Los Anđelesu gde su nepotpisani mladi umetnici provodili jedan na jedan vreme sa Džejsonom u studiju, razgovarajući o izvođenju, produkciji, stvaranju pesama i o tome šta je potrebno za uspeh u muzičkoj industriji. Svaki izvođač je imao priliku da nastupa pred Džejsonom, zauzimajući scenu u The Wiltern Theatre, jednom od najpoznatijih muzičkih mesta u Los Anđelesu.

Govoreći o svom učestvovanju u kampanji, Džejson Derulo je izjavio: „Ne postoji priručnik za uspeh u muzičkoj industriji, tako da ako želite da postanete muzičar, gotovo ste sami. Ipak, kada znaš da uz sebe imaš nekoga koje već prošao kroz sva ta iskustva, to može da napravi veliku razliku. I upravo je to ono što mi se dopada kod Tuborg Open kampanje. Imam osećaj da bih daleko manje udarao glavom kroz zid da sam i sam imao podršku tog tipa. Zato sam veoma zahvalan što mogu da budem usputna stanica na putu ka uspehu kom ovi talentovani umetnici teže“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.