Poslednji Piknik u sezoni otkriva novu lokaciju: Zelena oaza iskorišćena na najlepši način 1Foto: Jelena Todorovic

Poslednje Piknik uživanje biće održano u nedelju 10. septembra u prostoru Luke Beograd između lokacija Gastrošor i Silosa.

Savršeni muzički soundtrack za kraj leta uz DJ-eve Spacewalkera i Danila Kasa, Joga session, šah i stoni tenis u organizaciji Aktivnog kluba i radionice za decu oslikavanja skejtbordova očekuju se na događaju.

– Piknik udružuje snage sa festivalom Samit nesvsrstanih i Cirkusferom i nudi savršeni nastavak Piknika ispod cirkuske šatre na samo par metara od Piknik livade! Takođe, za vreme samog Piknika možete pronaći nešto za vas na trift rasprodaji odeće – ukazuju organizatori.

Ponuda hrane i pića realizuje se u saradnji sa kafeom Zaokret, Burger House Bros, 2Tales destilerijom, Salto pivarom, Eden vinarijom, Ferdinand knedlama i Bubamara gelatom.

– Svake godine Piknik se trudi da unapredi i pronađe nove načine za korišćenje manje plastike i pravljenje što manje plastičnog otpada. Piće na Pikniku služi se isključivo u Piknik čašama od višekratne plastike i ukoliko imate Piknik čašu sa nekog od prethodnih Piknika ponesite je, a ukoliko nemate možete kupiti svoju koja će vas služiti i ove i sledećih sezona Piknika – kažu organizatori.

U saradnji sa kompanijom Knjaz Miloš organizuje se reciklaža na samom Pikniku uz obezbeđene reciklažne Sekopak kontejnere. Na prethodnom Pikniku sakupljeno je 15kg PET ambalaže, 1kg limenki, 3kg stakla i 8kg ostalog komunalnog otpada.

– Pozivamo vas da dođete i na poslednji Piknik u sezoni i da još jednu zelenu oazu u našem gradu iskoristimo na najlepši mogući način – poručuju organizatori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari