Šah, joga, stoni tenis, muzika i hladovina na Kišobranovom Pikniku ispred Muzeja savremene umetnosti 1Foto: Predrag Todorović

Treći Piknik u ovoj sezoni u organizaciji Kišobrana biće održan u nedelju 13. avgusta, u parku ispred Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu, od 12 časova.

– Istražujemo sa vama beogradske parkove i muzeje i koristimo ove tople letnje dane da vam pokažemo kako je sa prirodom i zelenilom uvek bar par stepeni prijatnije. Uživajmo u prirodi i gradskim parkovima i čuvajmo ih što bolje možemo jer su zelene oaze najbitniji deo svakog grada – poručuju iz organizacije Kišobran.

Muzičko putovanje kroz park ispred Muzeja savremene umetnosti vodiće beogradski DJevi Stevie Whisper i Phillie P, a od rekreativnih aktivnosti u organizaciji Piknika organizatori preporučuju joga session sa Foton joga studiom i stoni tenis i šah u organizaciji Aktivnog kliuba.

Šah, joga, stoni tenis, muzika i hladovina na Kišobranovom Pikniku ispred Muzeja savremene umetnosti 2
Foto: Predrag Todorović

Muzej savremene umetnosti trenutno u svom programu ima tri izložbe na različitim nivoima muzeja i sve tri ih možete posetiti za vreme trajanja Piknika, do 18 sati kada se muzej zatvara. Za sve posetioce Piknika obezbeđen je popust na karte za ulazak u muzej sa 50 odsto popusta.

Dečiji program:

Od programa za decu pozivamo vas da prijavite decu uzrasta od 6 do 15 godina na radionice zabavne nauke u organizaciji MoleKul centra za zabavnu nauku. Broj dece koji može učestvovati na radionicama je ograničen, a prijave počinju 7. avgusta. Za detalje prijavljivanja pratite Piknik Facebook i Instagram nalog.

Reciklaža:

Ove sezone na Pikniku obezbeđena je i šira ponudu hrane i pića zajedno sa partnerima kafeom Zaokret, Burger House Bros, pizerijom Đani, 2Tales destilerijom, Salto pivarom, Eden vinarijom, Ferdinand knedlama, Bubamara gelatom ali i sa novom ponudom Knjaz Miloš aromatizovanih kiselih voda.

Šah, joga, stoni tenis, muzika i hladovina na Kišobranovom Pikniku ispred Muzeja savremene umetnosti 3
Foto: Predrag Todorović

U saradnji sa kompanijom Knjaz Miloš ove godine organizuovana je i reciklaža na samom Pikniku uz obezbeđene reciklažne Sekopak kontejnere.

Svake godine Piknik se trudi da unapredi i pronađe nove načine za korišćenje manje plastike i pravljenje što manje plastičnog otpada. Svo piće na Pikniku služi se isključivo u Piknik čašama od višekratne plastike i ukoliko imate Piknik čašu sa nekog od prethodnih Piknika možete je koristiti na svakom Pikniku, a ukoliko nemate možete kupiti svoju koja će vas služiti i ove i sledećih sezona Piknika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari