Povratnički koncert benda Bas i Stega 1Foto: Nemanja Đorđević

Posle skoro godinu dana od koncerta u Pančevu, bend Bas i Stega se vraća u Dvoranu Apolo 28. januara, gde će nastupiti sa dragim im gostima bendom Transeen i Sanom Garić iz Beograda.

Ovo će biti drugi po redu koncert benda u 2017. godini koju je četvorka krenula u novoj postavi i obogaćenom konceptu.

„Psihodeličnim putovanjem predstavićemo neke stare pesme i iznenadićemo novim stvarima poput Metala, Ankare, PoP-Love…i raznih zvučnih mećava koje duvaju među nama“. Bend je bogatiji jer se krajem prošle godine vratio bubnjar Siniša Stupar, Prof. dr Stevan Đorđević je ovoga puta basista a na synthu i efektima bendu se priključila Marina Grujić. „Očekujemo dobru atmosferu i duboko putovanje“, kaže ekipa iz benda. Gale Vlajić je sa svog putovanja doneo Saz iz Istanbula tako da će biti mnogo novina za čuti na koncertu. Nakon pančevačkog koncerta bend planira koncerte širom zemlje i snimanje i objavljivanje novog materijala.

Sana Garić će sa svojim bendom predstaviti pesme sa svog novog albuma “Svet za nas”, kao i pesme Xanax-a sa prethodnog albuma u novim aranžmanima.Oni koji su proteklih par godina pratili rad grupe Xanax, neće se iznenaditi zvukom debi albuma Sane Garić, jer “Svet za nas” sadrži i numere “Reč iz filma”, 2Cvet na vodi”, “Tajna” koje su originalno objavljene pod imenom Xanax,i koje su jasno najavile promenu zvuka benda u odnosu na zvuk prvog albuma. Zajedno sa Sanom (vokal, klavijature) nastupiće: Luna Škopelja – klavijature, Marija Nikolić – klavijature, David Popović – bubanj, Nebojša Mrđenović – čelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari