Poznati izvođači na Belgrade Beer fest-u 2021

Beer Fest će trajati od 18. do 22. avgusta

Ostavite komentar


  1. Korona nista? 1.000 zarazenih dnevno, nista? A posle ce ugostiteljski objekti biti zatvarani i proglasavani leglom zaraze.

  2. Bilo bi lepo kada bi „Danas“ kontaktirao organizatore ili samog Bregovića i saznao u kojoj to postavi nastupa Bijelo Dugme i da li će to biti nastup Bijelog Dugmeta ili „Bijelog Dugmeta“. Jer meni sve miriše na to da će to biti Bregović sa svojim pratećim orkestrom + Alen Islamović.

  3. Bijelo dugme sa koncerta kod Hajducke cesme nikako nece I nemoze biti grupa na festivalu piva. Stoga, razjasnite mladjima cinjenice u vezi najveceg agrar-benda ikada. Preteca Sinana, Dzenana I Konana, Fahrete I raznih srpskih majki I macehi definitivno ne zasluzuje prisustvo na ovakom festivalu. Guca je, ovako razvaljena I unistena u bazi, idealna. Mozete pozvati i Zdravka Colica. Za drugi dan. Sramota!

  4. Obzirom na 3. dekadu 21.veka,vreme je za veliki raspust vremesnih sviraca,tako da se pozdravimo pa na sisanje i cuvanje unuka.

  5. Ovoga puta ustedece se vise na troskovima organizacije, dim smo dobili besplatno. Ako dobije neko koronu, nista zato samo neka se smeje, proci ce.

  6. Do BF ćemo imati po par hiljada na dan i ovi misle da je i dalje dobra ideja da se organizuje?

  7. Sta je sramota i tuzno??? 1000 zarazenih dnevno, kakve ja imam veze sa njima? 99% od tih 1000 dnevno nisu vakcinisani. Pustiti samo vakcinisane i pa da vidimo koliko ce biti zarazenih, ja sam svoje za ovaj narod odradio, normalno se krecem i zivim, a za nevakcinisane me, sad, bas briga, sami su odlucili kako ce. Poz

  8. Batalite nas sa koronom, niko više ne pije tu vodu. 1000 zaraženih imaju običan sezonski grip. Zatvorite se u rupe i nas ostale ostavite na miru. A vi budite bezbedne i zaštićene ovčice do mile volje.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.