Predin, Ida Prester, Kralj Čačka i Nataša Tasić Knežević na koncertu za obnovu kuća na Baniji 1Foto: Promo

Zoran Predin, Ida Prester, Kralj Čačka, Nataša Tasić Knežević i gosti iznenađenja nastupiće na humanitarnom koncertu za obnovu kuća na Baniji koji organizuje društvo Koraci.

Humanitarni koncert je nastavak aktivnosti društva“Koraci“ na prikupljanju pomoći za obnovu kuća područja Banije, postradalom u zemljotresu u decembru 2020. godine.

Na konceru će nastupiti Zoran Predin, Kralj Čačka, Ida Prester, Nataša Tasić Knežević, Nada Matijević i gosti iznenađenja, a novac od prodaje karata biće uložen u izgradnju i obnovu kuća.

„Iako je od razornog zemljotresa na Baniji prošla cela godina, obnova teče sporo. Samo na teritoriji opštine Glina oko 1.300 porodica živi u stambenim kontejnerima koji su neuslovni, a preko 300 osoba nema ni kontejnerski smeštaj. U Drušvu Koraci odlučili smo da nastavimo humanitarne aktivnosti i prikupljanje novca za obnovu i izgradnju kuća“, navodi to društvo.

Humanitarni koncert održaće se 19. decembra u Kombank dvorani u Beogradu, a karte za koncert biće u prodaji od 27. novembra.

„Kupovinom karata pomažete da ljudi na Baniji ponovo imaju krov nad glavom“, navode Koraci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari