Predstavljen album Električnog orgazma „Gde smo sad?“

Ostavite komentar


  1. Uspeo sam da odslusam celu emisiju na „Klub2(RB2)“,u kojoj je gost bio Gile !!!I moram da kazem,sto se „muzike“ tice, da je CD ……da nebudem drzak,“prilicno los de za vi“ !! Mi,mal(k)o stariji (i od Gileta),smo se mnogo toga naslusali,pa mozemo da prepoznamo „recikliran-i materjal“ !! Niceg novog,autenticnog,licnog tu nema !! Jednom recju,neubedljivo !! Gile,vreme je za ….penzijuuuuu !!! Nisi ti Kit Ricards a kamoli Mik Dzeger !!

Ostavite komentar


Scena

Evrovizija

Evrovizija: Teya Dora danas ima poslednju probu pred polufinale

Od kada smo našu delegaciju ispratili na „Pesmu Evrovizije“ pratimo svaki njihov korak, kako teku pripreme i probe sve do 7. maja kada nastupa Teya Dora u prvoj polufinalnoj večeri pod rednim brojem dva. Osim toga, Duška Vučinić baš u Malmeu obeležava 20 godina otkako prati i učestvuje u organizaciji učešća Srbije na „Pesmi Evrovizije“.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.