Prijave za Beogradski autorski rok festival do 31. oktobra 1

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog rok festivala, podseća bendove/autore da prijave za dvanaesto izdanje festivala traju do utorka, 31. oktobra.

Po završetku prijava, komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a odabraće šest učesnika koji će nastupiti na finalnoj večeri festivala.

Finalno veče festivala biće održano 26. novembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda kada će bendovi/autori finalisti imati priliku da uz najbolju produkciju prezentuju svoje pesme.

Bendovi/autori se na BARF12 prijavljuju sa po tri autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka ili kao digitalno izdanje.

Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama.

Pobednike festivala očekuju vredne novčane nagrade: prvoplasirani bend/autor osvaja 80.000 RSD, a drugoplasirani 50.000 RSD.

Pobednik po glasovima publike dobija snimanja singla u studiju MAŠINA 23 i nastup na Zaječarskoj gitarijadi 2024. godine.

Pored novčanih nagrada, pobednike i finaliste očekuju i druge vredne nagrade.

Diskografska kuća Multimedia Music, pored medijske podrške, za pobednika festivala obezbeđuje snimanje i objavljivanje digitalnog singla, a u saradnji sa Multimedia Music biće objavljena i kompilacija pesama odabranih bendova sa ovogodišnjeg BARF-a.

Kompletan festival se snima audio i video, tako da će nastupi svih finalista biti objavljeni na zvaničnom YouTube kanalu festivala.

Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica našeg stalnog sponzora firme Stunner.

Bendovi i autori koji žele da se prijave na festival BARF12 mogu to učiniti na linku: https://urmus.rs/nekategorizovano/prijava-na-barf12/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari