Prins, Leonard Koen i Markus Miler biće glavne zvezde Montre džez festivala koji se održava u julu. Koen će biti taj koji će otvoriti 47. izdanje jednog od najprestižnijih letnjih evropskih muzičkih festivala. Koen nastupa 4. jula, a potom odmah i dan kasnije.


Prins je rezervisan za tri termina – od 13. do 15. jula. Inače, organizatori ne znaju niti šta Prins sprema za te tri večeri, niti koga dovodi, ali su jednodušna očekivanja od svih da će to biti nezaboravni koncerti. Inače, karte za njegove nastupe – od 175 do 395 švajcarskih franaka, već su rasprodate.

Među ostalim interesantnim izvođačima koji će učestvovati na festivalu, koji traje do 21. jula, biće Sting (16.07), Kraftwerk (17.07), Dajana Krol (18.07) i Džo Koker (20.07). Za bluz fanove biće interesantan nastup Boni Rejt (11.07), dok će ljubitelji tvrđeg zvuka iščekivati najverovatniji zajednički nastup Brajana Meja iz grupe Queen i Deep Purple (19.07).

Markus Miler, vrhunski američki basista koji je povređen u autobuskoj nesreći u Švajcarskoj, prošlog novembra, vraća se na binu u Montreu (21.07) i biće čovek koji će tu proslaviti 80. rođendan, a ujedno i najaviti Kvinsija Džonsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari