Salon of Excellence (Salon Izuzetnosti) je najprestižnija konferencija Jugoistočne Evrope, posvećena industriji luksuza, vrhunskim brendovima i majstorima proizvoda koje karakteriše najfiniji, ručni rad.

Održava se u partnerstvu sa cenjenim magazinom The Economist (izdanje Svet u 2017.) i web portalom LUXLIFE.RS.

Po 6. put u Beogradu, u okviru manifestacije 24 sata Elegancije (www.24hoursofelegance.com), 10. septembra posetioci će u dvorani Belgrade Waterfront u Karađorđevoj ulici (bivša zgrada Geozavoda), imati priliku da čuju, vide, dodirnu neke od najcenjenijih luksuznih brendova današnjice, ali i da upoznaju i popričaju sa njihovim kreatorima, onima koji čine onu ekskluzivnu nišu namenjenu najzahtevnijim klijentima.

S obzirom da uprkos raznim krizama poslednjih godina, industrija luksuza pokazuje i dalje izuzetno dobru prodaju, treba se zapitati kako i šta oni to rade što ih čini traženim i cenjenim decenijama, a neke od brendova i preko jednog veka. Odgovor sledi u SUBOTU, 10. septembra, od 15 do 17 časova u Belgrade Waterfront zdanju, gde vas očekuju sledeći panelisti koji će u diskusiji sa Aleksandrom Đorđevićem, ispred DeGorsi Luxury Consulting (www.degorsi.com), pokušati da vam približe industriju luksuza, biznis koji joj pripada, ali i neke, možda neočekivane segmente koji je čine, kao što su klasični automobili, primenjeni dizajn super-automobila, te savremena umetnost.

Na konferenciji i izložbi luksuznih predmeta, sledeći panelisti iz oblasti industrije luksuza, predstaviće prestižne maisons:

1. ZENITH – ekskluzivni ručni satovi koji ove godine predstavljaju svoje nove prestižne modele, a o specijalnim partnerstvima i stanju u industriji luksuznih satova, će nam više reći direktor komunikacija Vincent Steinmann

2. A.CARACENI – vrhunska odela, rukom šivena po meri – već pola veka sinonim muške elegancije iz Milana, koju će predstaviti maestro Carlo Andreacchio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari