Šerbedžija se pohvalio uspehom ćerke Milice: "Cijela naša obitelj Šerbedžija – Udovički je danas nekako posebno sretna i ponosna" 1Rade Šerbedžija, foto: EPA

Milica Šerbedžija, koja nosi umetničko ime Eliot Alma, izdala je svoj prvi singl „Eliot and I“ kojim najavljuje i prvo EP izdanje. Muzičarka je ćerka Radeta Šerbedžije, glumca, reditelja i muzičara koji se ovom prilikom javno pohvalio njenim uspehom, piše Vecernji.hr

Ep idanje ove umetnice izlazi sredinom novembra.

– Cijela naša obitelj Šerbedžija – Udovički je danas nekako posebno sretna i ponosna. Naša Milica je objavila prvu pjesmu s svoga novoga albuma. Eliot Alma. To joj je artističko ime. Ne znam otkuda je pokupila Eliota, a Alma je jedno od njenih imena, jer je ona upisana u knjigu rođenih kao Milica Alma – istakao je Šerbedžija.

On se prisetio vremena kada je njihova porodica živela u Americi.

– Sjećam se kako sam je vozio u Los Angelesu u njezinu školu blizu Malibua. Trebalo nam je 40 minuta do njezine škole, tako da smo rano ustajali i kretali na taj naš put oko 7 ujutro.. Imala je trinaest godina i pisala je pjesme. Ponijela bi gitaru i pjevala mi do škole svoje nove pjesme…Bilo ih je mnogo i gotovo svakoga jutra imala je jednu novu…. Mislim da se u poeziju ponešto razumijem, ali stihovi naše male kćeri Milice su me potpuno razoružavali svojim stilom i nekom dubokom misaonošću. Kao da je iz nje pjevala neka stara duša…. Sada je ona mlada i zrela žena – napisao je Šerbedžija, a prenosi Vecernji.hr

Šerbedžija je dodao da je Milica završila Muzičku akademiju LIPA u Liverpoolu i svoj prvi album snimila sa prijateljima, studentima te Muzičke akademije koju je osnovao Paul McCartney.

– Znam, vjerojatno će njezine pjesme poletjeti u svijet i pronaći svoje slušaoce, ali ja se veselim toj privilegiji, da ih ona najprije pjeva meni i svojoj majci Lenki i svojim sestrama Nini, Vanji i Luciji. I svome bratu Danilu. I svojim nećacima Sergeju, Ivanu, Nastji, Pavlu i Kali…Kao da ih je i pisala samo za nas – zaključio je on.

Kroz Eliot Almu predstavlja pesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osećajima i životnim iskustvima. Sve pesme snimljene su u Eve studiju u Manchesteru, odmah nakon što je diplomirala na „Paul McCartney’s Institute For Performing Arts“ u Liverpoolu. Band koji je odsvirao sve na albumu čine njeni prijatelji i kolege s fakulteta Daniel Astles, Zack Smith, Bobby Finnegan, Enric Verdaguer i Louie Miles. EP, sastavljen od šest pesama, producirao je Finn Howells, a svu glazbu i tekstove napisala je Milica.

Nakon najavnog singla „Eliot And I“, krajem ovog meseca dolazi i drugi single, praćen videospotom, i to za pesmu „Unchained“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari