Šeron Stoun je Leonardu Dikapriju pružila priliku o kojoj se sanja: "Neizmerno sam joj zahvalan" 1Foto: Robin Marshall / Shutterstock Editorial / Profimedia

Leonardo Dikaprio je započeo svoju karijeru u reklamama kasnih 80-ih, pre nego što je kao glumac prepoznat ulogama u filmovima This Boy’s Life i What’s Eating Gilbert Grape iz 1993. godine.

Drama What’s Eating Gilbert Grape donela je Dikapriju prve nominacije za Oskara i Zlatni globus, a njegov nastup u tom filmu privukao je pažnju nekih holivudskih zvezda, uključujući Šeron Stoun.

Šeron Stoun je Leonardu Dikapriju pružila priliku o kojoj se sanja: "Neizmerno sam joj zahvalan" 2
Šeron Stoun Foto: Beta/AP Photo/Vadim Ghirda)

Godine 1995. Stoun je bio jedan od producenata vesterna The Quick and the Dead, u režiji Sema Rejmija. Glumica je igrala i glavnu ulogu, a u svojim memoarima The Beauty of Living Twice iz 2021. otkrila je da želi da radi sa Raselom Krouom i Leonardom Dikapriom u filmu, piše People, a prenosi Index.hr.

Filmski studio je odlučio da plati Kroua, ali je glumici rekao da sama finansira Dikapri jer je on još uvek bio relativno nepoznat u svetu filmske industrije.

„Studio je rekao da ako ga zaista toliko želim, mogu da mu dam deo svoje plate, što sam i učinila“, kazala je Stoun.

U nedavnom intervjuu za E! Njuz Dikaprio je naveo da je izuzetno zahvalan što je glumica odlučila da se zauzme za njega i pruži mu priliku o kojoj mnogi sanjaju.

„Zahvalila sam joj se mnogo puta. Ne sećam se da li sam joj poslala poklon, ali neizmerno sam joj zahvalan“, kazao je oskarovac. „Ona je rekla: ‘Ovo su dva glumca sa kojima želim da radim.’ To je bilo neverovatno. Stoun se uvek zalagala za filmsku umetnost i davala prilike drugim glumcima, tako da sam joj veoma zahvalan.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari